Благодарности, дарения и помагала

 

"Ако се запиташ за смисъла на живота си и намериш отговора - ти си победил суетата!!!"

С чувство на приятелство и признателност подарявам тази гениална сентенция на моите приятели Емил и Младен Арабаджиеви - основатели на "Денил".

 

"Какъв е смисълът да се питаш за смисъла на съществуването си? Та нали съдбата ти е вече написана от някой, който знае този смисъл! Отпусни се и живей като марионетка на съдбата си! Ако тръгнеш да играеш ролята на кукловод и успееш да изживееш някой и друг наполеоновски миг, пак ще свършиш като парцалена играчка, защото никой няма да ти позволи да надскочиш себе си, а още повече нивото на тълпата кукли!"

У-ау!

Колко съм умен!

 

"Ако не се запитваш за смисъла на живота си, то суетата на съществуването ти те е направила на кайма, изяла те във вид на кюфте и те е изср..ла. Това означава, че си лай...о!

За да не живееш като екскремент, потърси отговора, но не се отчайвай, ако не го откриеш. Самото търсене вече те прави различен от съдържанието на правото ти черво!"

Нали е гениално ?!?!?!
Дори звучи култово!
Честито ви го от мен!!!

 

"Ха! Смисълът на живота ли? Чюшки! Та тези две понятия имат толкова общо, колкото голата глава с гребена!" - Това ви го казвам аз, Желиновский, естествено плешивият пич.

 

Животът ти има смисъл само тогава, когато се усещаш по-жив от трупа на човека до тебе в окопа на войната за своето място в живота на другите!

За книгата “Патриотични яйца” съм благодарен единствено и изключително на себе си!

Скромно е, нали?!

Български Русский English Français